Ugens Craving: Iskaffe i solen

thumb image

Varmen har ramt dig. Du er træt. Du trænger til koffein – iskold koffein! Frygt ej. Ugens craving er selvfølgelig iskaffen. På redaktionen lever vi for tiden af den kølige koffeinbombe, når varmen kryber sig ind på kontoret. Men fra kontorstolen drømmer vi os hen til en solstol, sand og vand med en iskold iskaffe til hånden.

Hver uge kommer Dinnerbooking med redaktionens ugentlige cravings og i denne omgang falder den på iskold iskaffe.

Skuespilhuset Ofelia

Er beliggenhed lige så vigtig som den kolde kaffe? Så skal du helt sikkert tage et smut forbi Restaurant Ofelia i Skuespilhuset og starte med en kølig iskaffe. Du kan drikke den på den store terrasse og nyde bådene sejle forbi. Er du sulten, er der masser af mulighed for skøn smørrebrød til frokost – og er du smart, har du pakket badetøjet, så du kan hoppe i havnen bagefter. Det kan anbefales!

Hvor: Sankt Annæ Plads 36, 1250 København K


Book på Restaurant Ofelia i Skuespilhuset ➤

Maude’s Salon Frederiksberg

På Gammel Kongevej finder du Maude´s Salon. Kaffen er de kendt for – og de går ikke på kompromis. Hos Maude´s sørger de nemlig for, at deres kaffeleverandører er bæredygtige og har en spændende, lang kaffehistorie. Specialkaffen er fra blandt andet Brasilien, Mexico, Etiopien og Indien. Bestil en islatte eller en ischai og er du lækkersulten, er der masser af muligheder for at snacke løs i det hjemmelavede bagværk.

Hvor: Gammel Kongevej 164, 1850 Frederiksberg C


Book på Maude´s Salon Frederiksberg ➤

Cafe Den Blå Hund

Den gamle cafe, Den Blå Hund, bliver ved med at være en favorit. Den har eksisteret siden 1980érne, men er stadig velbesøgt. Om sommeren åbner cafeen op for udeservering i Aksel Møllers Have, som ligger lige ovre på den anden side af gaden. Hos Den Blå Hund kan du bestille en almindelig iskaffe, hvor du kan vælge havremælk i stedet for almindelig mælk. Og endnu bedre så har de en iskold, hjemmelavet Oreo Milkshake på drikkekortet!

Hvor: Godthåbsvej 28, 2000 Frederiksberg


Book på Cafe Den Blå Hund ➤

Cafe Bopa

På Boba Plads finder du Cafe Bopa. Her er der rig muligheder for at nyde iskaffen i solen, da cafeen har masser af udendørsborde mellem de grønne træer og petanque-bane. Her kan du få fingre i den klassiske iskaffe – og får du pludselig lyst til at blive hængende, har de både skønne aftenretter som burger, moules og risotto og ikke mindst livemusik, dans og kølige cocktails.

Hvor: Bopa Plads, Løgstørgade 8, 2100 København Ø


Book på Café Bopa ➤

Miklagaard Cafe

Mmmm, endelig en iskaffe til den virkelig søde tand. For hos Miklagaard i Nordvest putter de nemlig vaniljeis i! Miklagaard er et famileprojekt med tyrkiske aner, som har kombineret den tyrkiske cafekultur med steak og pizza. Cafeen byder på masser af is og søde sager – og er du blevet sulten efter kaffedepoterne er fyldt op, så er der også muligheder for at blive godt mæt.

Hvor: Frederiksborgvej 23, 2400 København NV


Book på Cafe Miklagaard ➤

You may also like...