Top 5 Fyn: Smørrebrøds-restaurants succes vil ingen ende tage

thumb image

Smørrebrøds-restaurant i Odense når endnu en milepæl.

Restaurant HOS i Kongensgade Odense har haft, hvad man må kalde mere end godkendt – nok nærmere forrygende første halvår. Gode anmeldelser har regnet over dem, de sejrede i kokke-konkurrencen Bedst på Fyn og er blandt andet nomineret til Årets Smørrebrød i Den Danske Spiseguide.

Alt det er sket siden februar, hvor de slog dørene op for første gang. Det kan man vidst ikke kalde andet end succes.

Men det stopper ikke der.

Forrygende mad

Nu har restauranten nået endnu en milepæl. Gæsterne er nemlig også yderst begejstrede for deres kreative smørrebrøds-kreationer, og hvad deres menukort ellers byder på.

Det viser en opgørelse fra DinnerBooking.com, hvor mere en 22.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i juli måned.

Her har gæsternes anmeldelser sendt Restaurant HOS ind på førstepladsen med de bedste anmeldelser. Tidligere har de ligget nr. 2, men nu er de altså nået helt til tops.

Det er blandt andet ord som disse, som HOS får med på vejen, fra deres gæster.

Jeg vil gerne takke for en fantastisk oplevelse lige fra den venlige modtagelse, engagerede og levende personale, der guidede så fint, til den forrygende gode mad!

Meget høj klasse med velsmagende, veltilberedt og lækker mad, toppet med spændende og personlige vine!

Restaurantens indretning er hyggelig, hvor man føler sig sammen med andre mennesker men sidder ganske ugenert og meget bekvemt med mulighed for at kunne tale uforstyrret med sine medgæster omkring bordet.

En utrolig fin helhedsoplevelse – og næste besøg planlægges snarest sammen med andre venner som denne restaurantoplevelse ønskes delt med. Tak til alt personale. Topkarakter og anbefaling til alle herfra. – Anja

Se resten af toplisten for Fyn her.

Top 5 Fyn 2019

  1. Restaurant HOS, Odense C
  2. Druen & Bønnen, Odense C
  3. Bacchus, Odense C
  4. Rudolf Mathis, Kerteminde
  5. Restaurant Cro’n, Odense C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juli 2019 er baseret på i alt 22.872 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...