Gode nyheder til Vesterbro! Populær weekendbrunch kommer til Vesterbrogade

thumb image

Den overdådige brunch fra Restaurant Sult med garanti for smag, kvalitet, økologi og danske råvarer kommer til Vesterbrogade 149 fra den 7. september.

Efter 14 år i Det Danske Filminstitut siger B&W Hospitality farvel til Restaurant Sult. De er især kendt for deres deres populære, overdådige weekendbrunch, hvor der er et hav af friske, lækre brunch og frokostmuligheder. Men brunchen skal du ikke vinke farvel til! Den kommer nemlig til Vesterbro, hvor den kan nydes i den smukke restaurant B!NGS.

Navnet bliver B&W Brunch, og du kan allerede nyde den velkendte brunch på den nye lokation fra den 7. september med noget af et åbningstilbud. For du får nemlig 25% rabat i hele september og oktober. Du kan dog stadig mæske dig gennem brunchen i Indre By på Restaurant Sult indtil den 29. december 2019.

Herefter bliver Meyers de nye forpagtere af Restaurant Sult og vil sørge for, at blandt andet de brunchglade gæster kan få stillet deres brunchcravings.

Men hvad består B&W’s brunch af? Har du ikke været forbi Restaurant Sult til deres weekendbrunch, kan du glæde dig til meget mere end bare traditionel brunch. For udover en klassiske brunch kan du også smage dig igennem masser af friske, sunde frokostretter, koldrøget laks, hjemmerørt hønse- og tunsalat, vegetariske forårsruller og friske salater. Fokus på økologi og bæredygtighed er i høj kurs hos B&W Brunch – og så er der også sørget for masser af mad til gluten- og laktose-allergikere.

Er du en natteravn, er der også en ekstra godbid til de knap så morgenfriske! For du kan mæske dig gennem det ekstra kagebord, som bliver sat frem i tidsrummet mellem kl. 14-16. Her finder du blandt andet den prisvindene cheesecake fra Bertels Kager!

Besøg B&W Brunch fra den 7. september hver weekend og helligdage mellem kl. 9.30 til kl 16.00. Og med erfaring fra Restaurant Sult anbefales det at bestille bord i god tid! Du kan dog stadig mæske dig igennem brunchen på

Åbningstilbud
150 kroner for voksne
75 kroner for børn mellem 4-10 år
Gratis for børn mellem 0-3 år.

Hvor: Vesterbrogade 149, København V


Book bord på B&W Brunch ➤

You may also like...