Få flere smagsoplevelser: Spisesteder med mange serveringer i København - DinnerBooking Blog
thumb image

Få flere smagsoplevelser: Spisesteder med mange serveringer i København

Mange restauranter i København serverer tasting-menuer, hvor du har mulighed for at få mange smagsoplevelser på et og samme restaurantbesøg. Vi har samlet en række spisesteder med mange serveringer lige her.

Kødbyens Fiskebar

https://www.instagram.com/p/BlxLb2BAoux/?taken-by=fiskebaren

På Bib Gourmand restauranten Kødbyens Fiskebar er der, som navnet antyder, alt godt fra havet på menuen. Her kan du sætte tænderne i 7 retter efter kokkens valg af frisk fisk,skaldyr og andre gode sager, der er leveret af de lokale producenter.

Hvor: Flæsketorvet 100, 1711 København V


Book bord på Kødbyens Fiskebar ➤

Ibu

Foto: IBU

Ibu byder på asiatisk fusionskøkken, særligt inspireret af det Malaysiske og Singaporianske køkkentraditoner.  Her kan du sætte tænderne i Discover Asia menuen der som navnet antyder, tager dig med på en rejse til Asien. Her får du lov at smage på hele menukortet, der byder på et væld af eksotiske smage krydret med et strejf af norden.

Hvor: Vesterbrogade 56, 1620 København V


Book bord på Ibu ➤

Pluto

https://www.instagram.com/p/BnizPSmHMp9/?taken-by=restaurantpluto

Pluto er en restaurant inspireret af New York centralt beliggende på Borgergade midt i København. Her bliver retterne serveret ‘family style’, hvilket vil sige, at der serveres, så hele bordet kan dele. I kan vælge at få 12 serveringer til deling ved bordet, der er nøje sammensat og udvalgt at kokkene eller I kan gå på opdagelse i deres a la carte kort og selv udvælge jeres retter blandt velsmagende serveringer.

Hvor: Borgergade 16 st. th, 1300 København K


Book bord på Pluto ➤

Gorilla

https://www.instagram.com/p/BoBvUm2HkNK/?taken-by=restaurantgorilla

På Flæsketorvet i Kødbyen ligger Restaurant Gorilla. I de rå industrilokaler med plads til 220 personer kan du sætte tænderne i alverdens retter fra brisket sliders til østers – så der er noget for enhver smag. Menuen består af delevenlige snacks og al’a carte-retter, så man har mulighed for at byde ganen på lidt af hvert. Har du svært ved at beslutte dig, kan du også overlade valget til køkkenet, der kan sammensætte 10 –  eller 15 – retters serveringer.

Hvor: Flæsketorvet 63, 1711 København V.


Book bord på Gorilla ➤

Omar

https://www.instagram.com/p/BlGQvEDgQsI/?taken-by=restaurant_omar

På restaurant Omar kan du forvente mad fra hele verden. Grundstammen vil være det Sydeuropæiske køkken med afstikkere til Mellemøsten, Sydamerika og Asien –  og også Danmark for den sags skyld. Inspirationen kender ingen grænser her – det vigtigste er, at det smager godt. Her kan du få 8 serveringer i family style, sammensat af kokkene på dagen. Smag for eksempel på grillede andehjerter, oksetatar eller lammekroket og meget andet.

Hvor: Refsnæsgade 32, 2200 København N


Book bord på Omar ➤

Den lille Fede

https://www.instagram.com/p/Bmc-OytA9S7/?taken-by=denlillefederestaurant

På Den Lille Fede er maden inspireret af det nye nordiske køkken kombineret på spændende og nytænkende måder-  her kan du bestille en 5 – eller 7 retters menu, der skifter hver 4. uge. Du kan blandt andet  opleve retter som gravad krondyr, hvide asparges, løgsupper og meget mere.

Hvor: Store Kongensgade 17, 1264 København K


Book bord på Den Lille Fede ➤

Basso

Foto: Basso

I hjertet af København finder du Basso. Her går de ind for casual Social Dining, så du som gæst kan opleve så mange smagsindtryk som muligt på dit restaurantbesøg. Maden er inspireret af italienske klasssikere med et nordisk twist og der kan blandt andet vælges 10 eller 13 serveringer, der består af både snacks, kolde og varme retter samt dessert. Så du har mulighed for at sætte tænderne i sprøde risottokugler, klassiske meatballs og panna cotta.

Hvor: Dronningens Tværgade 22, 1302 København K


Book bord på Basso ➤

Livingstone

Foto: Livingstone

Ved søerne i København ligger Café Livingstone og her kan du sammensætte din egen smagsoplevelse gennem fire eller seks retter. Køkkenet på stedet er inspireret af mere en 40 års rejser til alle verdenshjørner, hvor især Østasien og Mellemamerika har sat sit præg på menukortet.

Hvor: Sortedam Dossering 81, 2100 København Ø


Book bord på Livingstone ➤

Osteria 16

På Osteria 16 er konceptet simpelt. Her  får du serveret 8 antipasti retter, der deles af bordet. Menuen skifter efter sæson og de ingredienser restauranten har fået leverer. Her vil du blive præsenteret for simpel og original italiensk specialiteter lavet af råvarer importeret direkte fra støvlelandet. Så bliver det næsten ikke mere autentisk. Alle herlighederne kan du få for 265 kroner per snude.

Hvor: Haderslevgade 16, 1671 København V


Book bord på Osteria 16 ➤

Bæst

https://www.instagram.com/p/Bi-AIY0FwxK/?taken-by=baestcph

Bæst experience menu, der byder på alverdens lækkerier fra det italienske køkkenunivers såsom, charcuterie, mozzarella og  pizza som Bæst er særligt kendt for, da de i 2017 blev kåret som de 8. bedste i hele verden i den anerkendte engelske avis The Guardian.

Hvor: Guldbergsgade 29, 2200 København N


Book bord på Bæst ➤

Roxies

https://www.instagram.com/p/BkdThQ9Ar1F/?taken-by=roxiekbh

På Kadeaus lillesøster Roxie’s kan du bestille Roxie menuen, som er et dejligt mix af delemad og serveringer, du kan nyde helt for dig selv. Her har du mulighed for at smage dig igennem cirka 10 forskellige retter som friterede fjordrejer, Roxie’s tatar, Pak Choi og meget mere.

Hvor:  Bremerholm 6, 1069 København K


Book bord på Roxie ➤

Public

Foto: PUBLIC

På PUBLIC er nøgleorderne italiensk social dining. Ejerne bag restauranten huserede tidligere i La Fattoria på Papirøen, hvor de serverede syndige porchetta-sandwich for gæsterne. På PUBLIC kan du gå ombord i deres 7 serveringers menu – så du kan få udvidet din italienske horisont.

Hvor: Halmtorvet 36, 1700 København V


Book bord på PUBLIC ➤

Flere restaurant nyheder...

2 svar

  1. Marianne Købke siger:

    Kender i nogen restaurant i København der har brisler på menukortet ?

    • Sanne siger:

      Jeg har fået brisler på Rebel – men ved ikke om det er en fast del af menukortet 🙂