Forkæl smagsløgene i efterårsferien: Madfestivalen DinnerDays starter på fredag

thumb image
Foto: Piccolo

Efteråret er over os, og det gyldne lys og de smukke orange blade på træerne danner den perfekte kulisse for en aften i gastronomiens tegn. I efterårsferien er der rig mulighed for at forsøde tilværelsen på en af de mange restauranter, der tilbyder lækre menuer til en favorabel pris til DinnerDays. Madfestivalen er landsdækkende, så der er mulighed for at få en på opleveren lige meget, hvor man holder ferie i uge 42.

Du skal ikke vente meget længere – DinnerDays starter allerede på fredag, og der er lagt op til en uge fyldt med lækker mad, skønne vine og hyggelig stemning. Det er stadig muligt at købe billetter til alt fra smørrebrødsfrokost til gourmetaften, og så endda til en rigtig god pris.

Du inviteres til madfest i henholdsvis København, Aarhus, på Fyn og i mange flere byer.

Alle kan være med

Nordatlanten, DinnerDays 2024, Visit Odense / Jonas Legarth
Foto: Restaurant Nordatlanten, Jonas Legarth / Visit Odense

Det er helt særligt, at man i disse dage har mulighed for at besøge restauranter over hele landet til en uhørt lav pris. En tre-retters menu koster ikke mere end 245 kr. (+gebyr), og en luksuriøs signaturmenu på 5-8 retter får man for bare 520 kr. (+gebyr). Flere restauranter tilbyder også en skøn 5-retters menu til den nette sum af 345 kr. (+gebyr) – Det må man da sige er et godt tilbud! Oplev for eksempel Michelin anbefalede Rebel i København, der serverer deres 8-retters signaturmenu, ærkeitalienske Piccolo i Aarhus eller den ultrapopulære Restaurant Nordatlanten i Odense der tilbyder en lækker menu med nordiske smage og kig til vandet.

Så uanset om du trænger til et lækkert afbræk i ferieplanerne, eller om restaurantbesøget er hovedingrediensen, er der noget for alle til DinnerDays.

I øst eller vest – DinnerDays inviterer til fest

DinnerDays 2024
Foto: DinnerBooking

DinnerDays 2024 foregår i hele landet, og man kan opleve fantastiske spisesteder i København, Odense og Aarhus, men der findes også et væld af muligheder uden for de store byer. De er absolut turen værd, hvis man ikke er så heldig at bo i nærheden.

Efteråret er en fest for madelskere, da denne sæson bugner af lækre råvarer. Mange af menuerne afspejler denne dejlige årstid med ingredienser som græskar, svampe, rodfrugter og vildt. Du kan forvente retter, der emmer af varme og dybde – perfekt til de lidt køligere efterårsdage, hvor en velsmagende middag gør underværker for humøret. Vil du hellere drømme dig til sol og sommervarme, står flere restauranter også klar til at servere sydeuropæiske klassikere, asiatiske lækkerier eller varme mellemøstlige smage. Uanset hvad, bliver det en fantastisk efterårsoplevelse.

Hvordan får jeg billetter?

På DinnerDays.com kan du nemt få et overblik over de deltagende restauranter, og hvad de serverer. Det er også muligt at filtrere, hvis du ønsker en lækker vegetarmenu. Så hvis du vil have fingrene i en af de skønne menuer, er det bare at klikke herunder.

You may also like...