Frankofile fornemmelser på Nørrebro: På ny bistro kan du spise for bare 292 kroner  

thumb image
Foto: Ma Cuisine

Den 9. august slår Ma Cuisine dørene op på Ravnsborggade 19 i København. Her kan gæster glæde sig til velsmagende mad, der ikke koster en formue i den stemningsfyldte franske bistro på Nørrebro. 

Makkerparret Andreas Malling og Charles Teinby står allerede bag nogle af Københavns yndlings hang-outs – blandt andet Sankt Annæ 8, Lalala og naboen 20A, og vi spår, at Ma Cuisine også bliver en favorit blandt københavnerne, som byder velkommen fra fredag den 9. august.  

En lille lomme af Frankrig midt på Nørrebro

Vi drømmer om en lokal bistro, hvor man kan nyde autentisk fransk mad og drikke i hyggelige og afslappede omgivelser, hvor lokale og turister kan mødes og opleve den franske bistrokultur, hvor den lokale charme og det gode håndværk går hånd i hånd”.

Andreas Malling, en af ejerne bag Ma Cuisine.  

Franskmændene er kendte for deres kærlighed til alt godt i livet, og hos denne lille franskmand er det ingen undtagelse. På kortet lige nu finder man klassikere som Salade de Chevre, fransk landpaté og Moules Frites, og der findes også lækre vegetariske retter som Tarte Flambée, grillede grønne asparges og rødbedetartar.

Ligesom på markedet i Frankrig bliver der på Ma Cuisine fokuseret på sæsonens råvarer – derfor vil der også være favoritter, der luner på kortet senere på året. Glæd dig for eksempel til Coq au Vin og Cassoulet.  

“Ma Cuisine er resultatet af en dyb passion for fransk madkultur. Med respekt for de traditionelle franske madlavningsteknikker og et ønske om at fremhæve et køkken, der både er tro mod sine rødder og innovativt i sin tilgang. Bistroen er designet til at være et hyggeligt og indbydende sted, hvor gæster kan slappe af og nyde et godt måltid i en varm atmosfære,” siger Andreas Malling. 

Kom til fest i mit køkken

De to restauratører har stor erfaring med at åbne og drive restauranter, og de ved, hvad der virker. Betjeningen på deres restauranter er kendetegnet ved at være jordnær, charmerende og kompetent. Her flyder vinen og samtalen let, og stemningen er god, festlig og uformel. Sådan er det også på Ma Cuisine. Og du er inviteret til fest i deres køkken – for det er her alle gode fester begynder og ender.

Ma Cuisine er nyeste skud på stammen i det, man kan kalde en ny kategori på restaurantscenen, hvor flere restauratører vinder frem med restauranter, hvor velsmagende mad ikke koster en formue.

Her tilbydes gæster en skiftende, fast menu bestående af fire delevenlige forretter, en valgfri hovedret med enten kød, fisk eller grønt samt valget mellem dessert eller ost til den beskedne sum af 292 kroner.

Pris: 292 kr. pr. person
Adresse: Ravnsborggade 19, København N

You may also like...