70-års fødselsdag: Her får du Danmarks billigste cheeseburger for 1,60 kr.

thumb image
Foto: Sallie's

I anledning af Sallies Restaurant & Snackbar’s 70-års jubilæum, som finder sted næste år, kickstarter Sallie’s to restauranter fejringen den 18. september – samme dag som National Cheeseburger-dagen i USA. Her kan du spise deres Original Cheeseburger til den oprindelige pris på bare 1,60 kr! Det må da være Danmarks billigste cheeseburger – måske endda verdens billigste.

Restauranterne serverer cheeseburgeren præcis som de plejer, uden at gå på kompromis med størrelse og kvalitet. Forskellen onsdag den 18. september er, at bordet blot er jeres i halvanden time, sådan at flest muligt kan få glæde af det fænomenale tilbud.

Her vil du kunne spise en solid, veltilberedt cheeseburger for blot 1,60 kr. Ja, du læste rigtigt!

Du kan godt regne med, at der hurtigt bliver udsolgt – så skynd dig ind og book bord til denne 50’er diner oplevelse!

En atombombe i kvindeskikkelse

I 1955 introducerede Sallie Zimmerhackel cheeseburgeren til danskerne – på en diner på Roskildevej i Albertslund. I samarbejde med Oscar Wittrup opbyggede hun Wittrup Motel og Sallie’s og indførte lidt af den amerikanske kultur til Vestegnen.

Konceptet blev taget godt imod, og Sallie langede burgere og milkshakes over disken i årevis til stor glæde for gæsterne, der lagde vejen forbi. Lise Nørgaard, der dengang var journalist, kaldte Sallie for en atombombe i kvindeskikkelse i et portræt bragt i Politiken. Og det er da vist ikke skudt helt forbi. Sallies ambition og drivkraft gjorde stedet til en succes, og hendes ånd kan stadig tydeligt fornemmes i de historiske lokaler.

Tidslomme i Taastrup og Albertslund

I 2020 kom et nyt skud på stammen, og folkene bag Sallie’s åbnede endnu en restaurant, Sallie’s Race Lounge, i Tåstrup oven på verdens største indendørs gokartbane. Restauranten er, ligesom Sallie’s i Albertslund, holdt i ærkeamerikansk 50’er-stil. Møblerne er designet specielt til Sallie’s restauranter, og det giver den helt autentiske diner fornemmelse.

Begge steder føles som sande tidslommer med alt, hvad der hører til af mad, drikke, interiør, og selv personalets uniformer er tænkt ind i konceptet. Hos Sallie’s finder du et stort udvalg af forskellige lækkerier som burgere, BBQ ribs, Cajun shrimp poppers, chicken tenders, apple pie og ægte amerikanske milkshakes. Det er da vist bare med at komme afsted.

Hvis du vil forbi til 70-års jubilæumsfejring og spise burger til 1,60 kr. stykket, så er det bare om at få booket bord hurtigt.

Det er først til mølle!

You may also like...