thumb image

Steder i København du skal spise brunch

Vi har fundet nogle af Københavns bedste brunchperler i hovedstaden. Både de simple, de farverige og selvfølgelig den overdådige med bobler til.

Man bliver aldrig træt af brunch. Der er ikke noget bedre end hoppe direkte ud af sengen, sætte sig på cyklen og sætte kurs mod byens bedste brunchsted. Men det vrimler med god brunch i København.

Derfor har vi samlet flere steder, der har fantastisk morgenmad i alle prisklasser og portioner.

Nimb Brasserie

Vi starter med den mest overdådige. Turen går til Nimb Brasserie. Her får du delevenlige varme retter, som bliver serveret ved bordet med blandt andet økologiske croissanter, hjemmelavet bagværk, oste og meget mere. Der er selvfølgelig også til den søde tand – og så er både kaffe/te og juice inkluderet.

Pris: 395,- med alt inkluderet

Hvornår: Lørdag og søndag kl 10.00-12.30

Hvor: Bernstorffsgade 5, 1577 København


Book bord på Nimb ➤

Mirabelle Bakery

Er du til et lækkert surdejsbrød og økologisk morgenmad, så er Mirabelle et godt bud. Her er de eksperter i godt bagværk blandt andet hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød og ikke mindst: croissanter. De bedste råvarer er altafgørende hos Mirabelle, som henter dem fra lokale, små økologiske producenter – og så plukker kokkene grønt fra deres egen øko gård, hvor Relæ og Bæst også henter deres grøntsager og urter.

Pris: Småretter fra 60,-, morgenmadstallerken 75,-, brunch: 200,-

Hvor: Guldberggade 29, 2200 København N

Hvornår: Hverdage kl 8.30-11.00, weekend kl 8.30-15.00


Book bord på Mirabelle ➤

Hønen & Ægget

Hønen & Ægget er et lokalt spisested på Østerbro – og som navnet indikerer, er livretterne fjerkræ og æg. Stedet har morgenmad både på hverdage og i weekenden og byder blandt andet på små retter som blødkogt æg og økologisk yoghurt med müsli og bær. Du kan også hoppe på de større retter, som den klassiske pariser toast eller “scramb-wich”.

Pris: Små morgenmadsretter fra 25,-

Hvor: Øster Farimagsgade 16a, 2100 København

Hvornår: Hverdage kl 8.00-11.00, weekend kl 9.00-11.00


Book bord på Hønen & Ægget ➤

Café Livingstone

Livingstone er Københavns hyggelige brunch-café ved Søerne, hvor du kan sammensætte din brunch af forskellige mindre retter. Vælg eksempelvis mellem vafler, smoothiebowl, müsliboller, avokado og krydderpølser. For de knap så morgenfriske kan brunchen fås helt indtil kl 14 i weekenden.

Pris: 5 retter 139,-, 7 retter 169,-

Hvor: Sortedam Dossering 81, 2100 København Ø

Hvornår: hverdage til kl 13.00 og weekend til 14.00,


Book bord på Livingstone ➤

Mad & Kaffe

Mad & Kaffes morgenmad kender du nok. Har du ikke allerede været der, er du formentlig faldet over de mange Instragram-venlige brunchbilleder, som har floreret de sidste par år. Og Mad & Kaffe er bestemt værd at besøge, hvis du er brunch-entusiast. Du kan vælge mellem tre, fem eller syv retter på deres morgenbræt og det gælder både, hvis du svinger forbi en hverdag eller weekend.

Pris: 3 retter 95,- 5 retter 135 og 7 retter 169,-

Hvor: Sønder Boulevard 68, 1720 København V (du kan også finde Mad & Kaffe på Frederiksberg og på Amager)

Hvornår: Hverdage fra 8:30-12:30, weekend fra 8:30-13:00


Book bord på Mad & Kaffe ➤

Sidecar

Når vi taler om brunch, er det ikke til at komme udenom den populære Nørrebro-darling, Sidecar. Spisestedet er velbesøgt af brunch-entusiaster og blev da også begavet med en fem-hjerters anmeldelse i Politiken. Se frem til en bugnende brunchtallerken med amerikanske pandekager, blåbær, hjemmelavet scrambled eggs og pølse. Der er også mulighed for at få både vegansk og glutenfri udgaver. Brunchen er populær, så book bord i god tid.

Pris: Weekendbrunch 159,- og så kan du få vegetarudgaven til 169,-

Hvor: Skyttegade 5, 2200 København N

Hvornår: Hver weekend fra kl 10-14.30


Book bord på Sidecar ➤

SimpleRAW

Er du til den sunde udgave af brunch, der kan give et ekstra skud af vitaminer til vinteren, er SimpleRAW stedet at tage hen. Her byder de på en lækker brunchmenu, der blandt andet består af rispapirsruller med ananas, advokadomad, chiabowl, persillespread, passionsfrugtkage og ingefærshots. Vil du afsted i weekenden har de også en større udgave med baked beans, portobello, scrambled tofu og meget andet.

Pris: Hverdagsbrunch 135,- og weekendbrunch 175,-

Hvor: Gråbrødretorv 9, 1154 København K

Hvornår: Alle dage fra kl. 10-15


Book bord på SimpleRAW ➤

Souls

På Souls er der stort fokus på vegetariske og veganske retter, og deres brunch er yderst populære – hvilket også kommer til udtryk i et væld af smukke billeder på Instagram. Bestiller du deres brunch, kan du se frem til platte med pandekager med avokado smash, overnight oats, frisk frugt og vegetarsticks.

Pris: Brunchmenu fra 88,- til 144,-

Hvor: Melchiors Plads 3, 2100 København Ø

Hvornår: Hverdage fra kl 10-14.00, weekend kl 9-15.00


Book bord på Souls ➤

Cock’s & Cows Ravnsborggade

Hos den populære burgerkæde Cock’s & Cows kan du også springe på en stor omgang burger-brunch! Det er amerikansk morgenmad all the way. Alt fra godmorgen-burgeren, eggs-benedict, veggie-toast til den store The Brunch Combo. Der er også mulighed for at lave din egen menu med små forskellige retter – og hvorfor ikke også snuppe en milkshake, nu når du er i gang?

Pris: Retter fra 99,- og The Brunch Combo til 199,-

Hvor:  Ravnsborggade 14, DK-2200 Copenhagen N

Hvornår: lørdag-søndag kl 10.00 – 14.00


Book bord på Cock's & Cows Ravnsborggadee ➤

Flere restaurant nyheder...