Her kan du fejre nytrsaften i Aarhus 2017

Her kan du fejre nytårsaften i Aarhus 2017

 Hvordan skal din nytårsaften se ud i år – og hvad skal der på tallerkenerne? Bliv inspireret her.

I november og december er der ofte tryk på julestemning, gaver og julefrokost-aftaler, og så kan det hænde, at man overser den store begivenhed, som starter, når juleræset slutter.

Nytårsaften skal selvfølgelig fejres med manér, og orker du ikke lige at lege den store gourmetkok, kan du i stedet tage dine kære med på en af Aarhus’ gode restauranter – eller tage top kokkenes nytårskreationer med hjem som take away.

Her får du overblik over, hvor du kan fejre nytårsaften i Aarhus 2017/18. Listen inkluderer både in house og take away muligheder.

Nytårsaften på Köd Aarhus

Fejr aftenen i vores allesammens bøf-tempel, Köd. I restauranten på Åboulevarden kan du se frem til snacks og bobler, en fire-retters menu, fem timer med fri øl, vin og vand samt kransekage ved midnat. Arrangementet starter kl 18.00, hvor I kan høre Dronningens nytårstale (kun lyd) og fortsætter indtil den lyse morgen kl 5.

Pris: 1495,- pr. person

Hvor: Åboulevarden 23, 8000 Aarhus C


Køb billet til Köd Aarhus ➤

Nytårsaften på Retour Steak Aarhus

På Retour Steak Aarhus inviteres du indenfor til en smagfuld nytårsmenu med fire eksklusive serveringer. Se frem til appetiser med caviar, hummer til forret, rib eye til hovedret samt profiteroles til dessert. Herudover er der mineralvand, kaffe og kransekage inkluderet i prisen. Drikkevarer bestilles og betales på selve aftenen.  Restauranten lukker kl. 23.00.

Pris: 695,- pr. person

Hvor: Banegårdspladsen 4, 8000 Aarhus C


Køb billet til Retour Steak ➤

Nytårsaften på Mash Aarhus

På Mash Aarhus kan du se frem til en fantastisk 4. retters nytårsmenu, som serveres fra kl. 20.00. Glæd dig til at sætte tænderne i hummerbisque, tatar med trøffel, krogmodnet dansk mørbrad eller ribeye med sides og sauce samt mørk chokolade Gateau Marcel. Drikkevarer bestilles i restauranten på aftenen og restauranten lukker kl. 01.00.

Pris: 895,- pr. person (børnemenu til og med 10 år: 295,-)

Hvor: Banegårdspladsen 12, 8000 Aarhus C


Køb billet til Mash ➤

 

Nytårsaften på Slap Af 

På Slap Af fyrer de op for en formidabel nytårsfest med bobler, snacks, 5. retter og fri bar indtil 23:30. Glæd dig til jomfruhummeremulsion, tempereret torsk, oksemørbrad, fransk chokoladekage og øl, vin og vand i stride strømme.

Pris: 995,- pr. person for snacks & bobler, 5. retters menu, 5 timers fri drikke (øl, vin, vand)

Hvor: Studsgade 8-10, 8000 Aarhus C


Køb billet til Slap Af ➤

Nytårsaften på Basso

På den nye italienske darling, Basso, er der lagt op til den helt store nytårsfest. Glæd dig til spændende snacks med bl.a. jomfruhummer og østershatte, lækker forret med italienske delikatesser som hjemmelavet mozzarella og parma reserva, cremet risotto og meatballs italian style til mellemret, krogmodnet mørbrad til hovedret og æblepizza som afslutning på festmåltidet. Bobler, vin, øl og vand/sodavand ad libitum i 5 timer er inkluderet i prisen.

Pris: 1498,- pr. person (inklusiv drikkevarer ad libitum i 5 timer)

Hvor: Skolegade 21, 8000 Aarhus C


Køb billet til Basso ➤

Nytårsaften på Nordisk Spisehus

På Nordisk Spisehus venter der dig en eksklusiv nytårsaften med gastronomiske oplevelser i særklasse. Èn ting er sikkert: I kommer ikke til at mangle noget. Aftenen starter med champagne, snacks og Dronningens nytårstale. Herefter følger fire eksklusive nytårsserveringer inklusiv vinmenu eller saftmenu. Aftenen afsluttes med kaffe, sødt og avec.

Pris: 1599,- pr. person (inkl. vinmenu – ønsker du saftmenu i stedet er prisen 1299,-)

Hvor: M.P. Bruuns Gade 31, 8000 Aarhus C


Læs mere ➤

Nytårsaften på Domestic

Fejr årets sidste dag på michelin-restauranten Domestic i hjertet af Aarhus. Her har de sammensat en helt særlig nytårsmenu, der byder på 5 retter inklusiv vinmenu. Aftenen starter kl. 18.30-19.00 og slutter omkring kl. 23.00-23.30, hvor I sendes videre ud i nytårsnatten. Menuen består bl.a. af champagne og snacks, krabbe, havtaske og okse.

Pris: 1.495,- pr. person for en champagne og snacks, 5. retters menu og vinmenu

Hvor: Mejlgade 35B (i baggården), 8000 Aarhus C


Læs mere ➤

Brødrene Koch – take away nytårsmenu

Brødrene Koch sørger traditionen tro for at dig, familien og vennerne kan nyde den helt store nytårsmiddag derhjemme – stort set uden at løfte en finger. Menuen er færdigtilberedt og kræver kun få minutters forberedelse i eget køkken. Se frem til appetizers, cannelloni med røget laks og torsk, ristet kammusling, dansk kalvemørbrad samt en dessert med chokolade, hindbær, passionsfrugt mm.

Pris: 500,- pr. person for en 5. retters menu (med mulighed for ekstra tilkøb)

Hvor: Pakkerivej 2, 8000 Aarhus C


Køb nytårsmenu fra Brødrene Koch ➤

Restaurant Unico – take away nytårsmenu 

Restaurant Unico hjælper dig med at lege gourmetkok på årets sidste dag. Deres nøje sammensatte nytårsmenu kræver minimal forberedelse fra din side, og med grundige video-instrukser på deres hjemmeside, er det ultranemt at servere deres gourmet-menu for dine egne gæster hjemme i stuen.  Vælg mellem en menu med 3 eller 5 serveringer.

Pris: Fra 345,- pr. person

Hvor: Ny Moesgårdvej 50, 8270 Højbjerg


Køb nytårsmenu fra Unico ➤

 

Molskroen Strandhotel – take away nytårsmenu

Hold nytårsfesten derhjemme og lad Molskroen Strandhotels Brasserie tilberede menuen for dig. Brasseriet tilbyder en skøn 3-retters nytårsmenu samt lækre snacks til Dronningens Nytårstale. Til forret er der lavtempereret torsk og røget kammusling på menuen, til hovedret kan du sætte tænderne i en grillet ribeye og til dessert er der en letfrosset chokolademousse.

Pris: 448,- pr. person

Hvor: Hovedgaden 31A, 8400 Ebeltoft


Køb nytårsmenu fra Molskroen Strandhotel ➤

Mejeriet – take away nytårsmenu

Mejeriet tilbyder en skøn 3. retters nytårsmenu med dertilhørende friskbagt brød og mulighed for tilkøb af Baerii Caviar, franske oste og hjemmelavet øko-kransekage. Menuen er nem at forberede derhjemme, og de laver en demo-video, så du kan se, hvordan det hele skal gøres. Ved afhentning byder de desuden på bobler og kransekage.

Pris: 375,- pr. person

Hvor: Bedervej 101, 8320 Mårslet


Køb nytårsmenu fra Mejeriet ➤

Kähler Villa Dining – take away nytårsmenu

Kähler Villa Dining kreerer en sublim nytårsmenu, som du kan tage med hjem og servere for dine nytårsgæster. Menuen byder på fire skønne serveringer: ‘nytårstorsk’ i appetizer version, tærte med dansk sort hummer til forret, kalvemørbrad til hovedret samt hjemmelavet chokoladebar med brombær mm. til dessert. Læs mere her.

Pris: Fra 499,- pr. person (Du kan også vælge en de luxe menu til 999,- pr. person)

Hvor: Grenåvej 127, 8240 Risskov


Køb nytårsmenu fra Kähler Villa Dining ➤

Globen Flakket – take away nytårsmenu 

Globen Flakket klarer din nytårmenu for dig  – alt du skal gøre er at hente menuen nytårsaftensdag og varme den derhjemme. Menuen består af 4 skønne serveringer – bl.a. forskellige snacks, hummerbisque, medaljon af oksemørbrad og chokolademousse.

Pris: 339,- pr. person for en 4. retters menu

Hvor: Åboulevarden 18, 8000 Aarhus C


Køb nytårsmenu fra Globen Flakket ➤

Listen opdateres løbende…

0 kommentarer + Skriv ny kommentar

Seneste blogartikler