Sidste chance i efterårsferien: Du kan stadig nå at spise med til DinnerDays

thumb image
Foto: Piccolo

Madfestivalen DinnerDays er i fuld gang efterårsferien, og flere steder melder udsolgt. Men bare rolig, der er masser af lækre restauranter, der stadig har plads. Vi guider dig gennem de spisesteder, der stadig har plads.

Efterårsferien byder på et væld af dejlige aktiviteter, vejret er strålende, og ugen indbyder til forkælelse og hygge. Og hvad kunne være bedre end en dejlig middag med en du holder af? I uge 42 byder et utal af restauranter på menuer til billige penge. Få en 3-retters menu til 245 kr. (+gebyr), en 5-retters menu til 345 kr. (+gebyr) eller en signaturmenu på 5-8 retter for bare 520 kr. (+gebyr).

Se alle restauranterne til DinnerDays her.

Hvis du har brug for lidt inspiration, har vi udvalgt et par af de restauranter, som du stadig har mulighed for at besøge til en rigtig god pris.

København: Rebel, Espehus Kro eller Ewalds

Onsdag den 16. oktober:
På Michelin-anbefalede Rebel i indre by kan du nyde en lækker 8-retters menu med blandt andet vaffel med Ibericoskinke, krabbebisque og oksestriploin. Men skynd dig, der er tæt på udsolgt.

Se ledige borde onsdag

Torsdag den 17. oktober:
Tag en tur forbi naturskønne Espehus Kro i Rødovre og nyd den vidunderlige stemning og lige så vidunderlige 5-retters menu med blandt andet snacks, skaldyrsbisque, spoleben og citronfromage – Vi garanterer, at det er turen værd!

Se ledige borde torsdag

Fredag den 18. oktober:
Prøv den ikoniske BrewPub i hjertet af København, der serverer byens bedste øl og en pivlækker 3-retters menu med burrata, svineskank og chokolademousse. Det er en genial mulighed for at skyde weekenden i gang.

Se ledige borde fredag

Lørdag den 19. oktober:
På Frederiksberg kan du blive forkælet med franske lækkerier på Ewalds. De serverer en skøn 5-retters menu med blandt andet svampetoast, confiteret duelår og bagt kulmule.

Se ledige borde lørdag

Søndag den 20. oktober:
Hvad er bedre end en søndagsfrokost inden arbejdsugen går i gang igen? På Michelin-anbefalede The Pescatarian er der ikke sparet på noget og du vil opleve en 3-retters menu med både kammusling, kulmule og brombærmousse. De har også ledige borde til aften, hvor menuen er udvidet til en 6-retters menu.

Se ledige borde søndag

Aarhus: LULA, Anker og Piccolo

Onsdag den 16. oktober:
Drømmer du om bøffer af god kvalitet og festlig stemning? Så er MASH det oplagte valg! I denne uge kan nyde tre skønne retter med røget laks, striploin med valgfri sauce og crème brûlée.

Se ledige borde onsdag

Torsdag den 17. oktober:
På Le Bleu bliver du forkælet med en 3-retters menu i smukke omgivelser på Aarhus Ø. Dit frankofile hjerte kommer til at slå lidt hurtigere på denne perle.

Se ledige borde torsdag

Fredag den 18. oktober:
Er du til en hyggelig aften i det italienske hjørne sørger Piccolo i Risskov for en sublim tre-retters menu med både vitello tonnato, rib-eye og tiramisu. Det er bare med at komme afsted.

Se ledige borde fredag

Lørdag den 19. oktober:
Social dining på LULA er altid en fornøjelse. Den upræntiøse stemning, det høje humør og den lækre menu er den perfekte start på en festlig lørdag aften.

Se ledige borde lørdag

Søndag den 20. oktober:
På restaurant Anker får du både udsigt til vandet og en menu med fiskefumé på pighvar, kalv med trøffelsauce og panna cotta. Lækkert!

Se ledige borde søndag

Fyn: Ærtefabrikken, H.C. By Meyers eller Froggy’s

Onsdag den 16. oktober:
Er du på tur i det dejlig efterårsvejr, vil vi anbefale et smut forbi Phi Phi i Kerteminde. Her får du en dejlig og autentisk asiatisk oplevelse med f.eks. en lækker Tom Yum-suppe med hummer. Yum siger vi bare!

Se ledige borde onsdag

Torsdag den 17. oktober:
På den populære Ærtefabrikken venter en aften i særklasse, på dette kreative samlingssted i hjertet af Odense. Ærtefabrikken sørger for en lækker 3-retters menu med ovnbagt torsk med beurre blanc, helstegt kalvefilet og en svampet chokolade at slutte af på.

Se ledige borde torsdag

Fredag den 18. oktober:
På Odeon Hotel ligger den hyggelige H.C. By Meyers. De tilbyder en 3-retters menu, der får englene til at synge. Nyd en aften med blåmusling med tang-miso, øl-braiserede svinekæber og brombærmousse med hvid chokolade.

Se ledige borde fredag

Lørdag den 19. oktober:
Froggy’s er et perfekt sted at bruge sin lørdag aften. Serverer en skøn 3-retters menu med koldrøget laks med rygeost, striploin med pebersauce og chokoladekage. Efter middagen kan du nemt fortsætte på Froggy’s med drinks og fest helt til klokken 04!

Se ledige borde lørdag

Søndag den 20. oktober:
Den Gamle Kro serverer klassisk dansk mad når det er bedst. Det er en oplagt mulighed at runde sin efterårsferie af med en god gedigen dansk menu på Den Gamle Kro. Få en gos søndagsmenu på 3 retter med ristet brød med hummersalat, sprængt oksespidsbryst og æbletrifli.

Se ledige borde søndag

You may also like...