Novembers bedst anmeldte: Ærke Amagerkaner er vildt lokal

thumb image

Den ærke Amagerkanske lokale restaurant med det sigende navn Øens Spisested serverer vildt og lokaleråvarer fra Ama’r – og så er den nummer et på listen over de bedst anmeldte restauranter i København for november 2020.

5.81 ud af 6 mulige point scorer Øens Spisested i november måned, og er dermed den restaurant DinnerBookings brugere har givet højest karakterer. Læs med her, hvorfor gæsterne er vilde med stedet:

En af de helt lokale
Øens Spisested står for sæsonbetonede lokale råvarer – ja, det kan være skrubber fra dagens egen fangst i Sundet, græskar fra Dragør, urter fra Amager Fælled eller håndplukkede bær fra Kløvermarken du forvente at få anrettet på din tallerken.

Ofte er det også helt vildt, hvad der er at finde på menukortet – det kan være vildsvineryg, dådyrhals eller vildand, som deres svenske jægervenner fra Småland har skudt på jagt og leveret til Øens Spisested.

Lad dig ikke snyde
Det handler dog ikke kun om råvarerne – det handler også om at være et mødested for beboerne i området. Øens Spiseted står nemlig både for kultur, samvær og råvarer alt sammen med et lokalt snit.

Lad dig ikke snyde af ord som ‘spisested eller ‘mødested’. Du får smag for skillingen hos Øens Spisested, og til en pris, hvor de fleste kan være med!

Hver tredje uge er der en ny 3-retters menu på tavlen til 220 kr., så følgende er blot et eksempel på, hvordan den ser ud uge 47-49 2020:

Gæster skriver blandt andet om Øens Spisested i november 2020:

“Fantastisk gourmetmad og superhyggelig stemning i denne skønne perle på Amager. Man føler sig som gæst forkælet og i centrum for den opmærksomme madoplevelse. Servicen er topprofessionel”.

“Her kan man virkelig tale om stor “value for money”. Alle tre retter var utroligt velkomponerede og velsmagende, fulgt på vej af skønne vine. Serveret af et engageret og vidende personale. En sand gastronomisk perle, ikke bare i lokalområdet, men for hele byen. Håber I må drukne i succes – selvom det kan betyde mindre plads for os lokale.”

Top 10 i København i november 2020

Øens Spisested, København S
Kong Hans Kælder, København K
Restaurant Krebsegaarden, København K
Frokostrestauranten 1971, Frederiksberg C
Kadeau, København K
Le Lac, København Ø
Brasserie Barner, København K
Blaaregn Taverna, København N
Kanalen, København K
Ewalds Brasserie, Frederiksberg C

Sådan opgør DinnerBooking anmeldelserne

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for november 2020 er baseret på i alt 19.708 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...