Guide: Her kan du fejre nytr i Kbenhavn 2017

Guide: Her kan du fejre nytår i København 2017

Skal din nytårsaften fejres med en menu af format? Her får du et overblik over, hvilke restauranter i København, der byder på en helt særlig nytårsfest. 

Nytårsaften 2017 står for døren, og uanset om du er til den helt store fest i København, eller blot ser frem til en hyggelig aften med dine kære, er det sikkert, at en god nytårsmiddag kan gøre aftenen lidt bedre.

Her får du oversigten over de københavnske restauranter, som med garanti byder på en sublim nytårsfest med god mad og ideelle omgivelser, når du skal spise ude nytårsaften.

God spiselyst!

No. 2

Menu: På No. 2 kan du nyde en dejlig nytårsmiddag med 6 serveringer og udsøgte vine.  Herudover er der champagne ved ankomst og midnat samt kaffe, avec og kransekage. Gå ikke glip af muligheden for at se byens fyrværkeri fra deres første parket over havneløbet.

Adresse: Nicolai Eigtveds Gade 32, 1402 København K

Pris: 1395,- pr. person


Køb billet til No. 2 ➤

Restaurant Kanalen

Menu: På Kanalen kan du se frem til en nytårsaften med 7 spændende serveringer og nøje tilpassede vine. Herudover er der mineralvand, kaffe med søde sager samt kransekage to go inkluderet i prisen.

Adresse: Wilders Plads 1-3, 1403 København K

Pris: 1385,- pr. person


Køb billet til Kanalen ➤

 

Nærvær restaurant

Foto: Nærvær

Menu: Gå det nye år i møde med en eksklusiv aften på Nærvær. Menuen byder bl.a. på kaviar, østers, vesterhavstorsk, hummer, foie gras og mange flere formidable serveringer. Vælg mellem juice- eller vinmenu. Aftenen sluttes af med bobler og kransekage ved midnat.

Adresse: Strandgade 87C st., 1401 København K

Pris: Fra 2500,- pr. person


Køb billet til Nærvær ➤

Brace

Menu: Nyd årets sidste aften på uforglemmelig vis med et besøg på anmelderroste Brace. Her byder de på 7 spændende retter fra det italienske og nordiske køkken. Glæd dig bla. til røget bøffel-mozzarella med caviar, hummer, Tagliatelle og meget mere.

Adresse: Teglgårdstræde 8, 1452 København K

Pris: 1250,- pr. person


Køb billet til Brace ➤

Gorilla

Foto: Restaurant Gorilla

Menu:  Du kan se frem til en 12-serveringers menu ”family style” og dertil snacks i massevis, småretter og desserter, som serveres løbende på aftenen. Menuen sættes af køkkenet og består bl.a. af hummer, pighvar, højreb, trøffelpasta, et par desserter og meget andet godt.

Adresse: Flæsketorvet 63, 1711 København V

Pris: 850,- pr. person


Køb billet til Gorilla ➤

Fishmarket

Menu: Drømmer du om en nytårsmiddag med masser af fremragende fisk og skaldyr på menuen? Så er Fishmarket the place to be. Menuen byder på bl.a. søtunge med østerscreme, råstegt hummer og pocheret nytårstorsk.

Adresse: Hovedvagtsgade 2, 1103 København K

Pris: 1250,- pr. person


Køb billet til Fishmarket ➤

LÆS OGSÅ: Takeaway-menuer i København

 

Köd København

Foto: Köd

Menu: Aftenen startes med velkomstbobler med snacks, og herefter bydes du på forrret med røget laksetartar og oksecarpaccio. Hovedretten byder på masser af god kød – nemlig dansk oksemørbrad og Amerikansk NY strip. Til dessert er der fransk chokoladekage med passionsfrugt coulis og cheesecake med hindbær & hvid chokolade crumble. Med i pakken får du drikkevarer ad libitim i 5 timer.

Adresse: Admiralgade 25, 1066 København K / Vesterbrogade 33, 1620 København V

Pris: 1495,- pr. person


Køb billet til Köd København ➤


Køb billet til Köd Vesterbro ➤

LÆS OGSÅ: Fejr nytårsaften i Tivoli

Reef N’ Beef

Menu:  På australske Reef N’ Beef står de klar med den helt store nytårsmenu, der bl.a. består af New zealand østers med caviar, Kammusling, rejer, blæksprutte, langtidsstegt wagyu ”kobe” oksekød med kaserolle af svampe samt trøffel og kartoffel gnocchi og hvid og mørk chokoladedessert med kirsebær

Adresse: Jernbanegade 4, 1608 København V

Pris: fra 1000 kr. pr. person


Køb billet til Reef N' Beef ➤

Address

Menu: På Address fejres årets sidste dag med overdådige snacks og Cremant til dronningens nytårstale efterfulgt af en eksklusiv 4-retters menu med nøje tilpassede vine. Herefter kaffe og sødt samt champagne og kransekage, når klokken slår tolv.

Adresse: Tuborg Havnepark 15, 2900 Hellerup

Pris: Fra 1045 kr. pr. person


Køb billet til Address ➤

Pluto

Menu: Glæd dig til en 12-serveringers ”family style” menu bestående af en masse Pluto-klassikere bl.a. med hummer, havtaske, caviar, trøffel, indbagt Tourts og et par desserter.

Adresse: Borgergade 16 st. th, 1300 København K

Pris: 850,- pr. person


Køb billet til Pluto ➤

Kadeau

Menu: På Michelinrestauranten Kadeau kan du glæde dig til en absolut eksklusiv nytårsmiddag, der byder på 14 serveringer med alt det bedste fra Bornholm samt vinmenu og champagne.

Adresse: Wildersgade 10B, 1408 København K

Pris: 3500,- pr. person


Køb billet til Kadeau ➤

Plaza Grill

Menu: På Plaza Grill disker de op med en storslået menu med velkomst, hummerbisque, oksetartar, dampet torsk, kalvemørbrad, chokoladefondant og naturligvis kransekage til nytåret.

Adresse: Bernstorffsgade 4, 1577 København V

Pris: Fra 895,- pr. person


Køb billet til Plaza grill ➤

Restaurant Tight

Menu:  Se frem til en gastronomisk spændende nytårsaften med lækre specialiteter som Wagyu Sashimi, stegte vagtler og dumpling suppe med krokodille.  På Tight disker de op med en dejlig 6-retters menu inkl. vinmenu.

Adresse: Hyskenstræde 10, 1207 København K

Pris: 899,- pr. person


Køb billet til Tight ➤

Retour Steak

Menu: På Retour Steak står de klar til at forkæle dig med en lækker 4-retters menu – bestående af kaviar appetizer, en halv kogt hummer, Ribeye med fritter og bearnaise (naturligvis) og profiteroles med chokoladesauce til dessert.

Adresse: Ny Østergade 21, 1101 København K

Pris: 695,- pr. person


Køb billet til Retour Steak ➤

Pastis

Menu: Pastis emmer af fransk charme, og med sin placering i Gothersgade er det et perfekt sted at fortsætte videre ud i nytårsnatten i hjertet af København. Menuen byder på 5 skønne serveringer – bl.a. nytårsfavoritter som hummersalat, pocheret torsk og oksemørbrad.

Adresse: Gothersgade 52, 1123 København K

Pris: 850,- pr. person


Køb billet til Pastis ➤

MASH Bredgade

Menu:  populære MASH kan du se frem til et brag af en nytårsaften med en dejlig 4-retters – heriblandt hummer bisque, tartar med trøffel, 250 g dansk ribeye eller mørbrad og Gateau Marcel til dessert. Har du børnene med, findes der også en særlig menu til dem.

Adresse: Bredgade 20, 1260 København K

Pris: 895,- pr. person


Køb billet til MASH Bredgade ➤

 

MASH Penthouse

Menu: Med en helt uforlignelig udsigt over København kan du fra 12. etage af Tivoli Hotel tage plads i MASH Penthouse. Her bydes du på en dejlig 4-retters menu med tilhørende vinmenu. Se frem til hummer bisque, tartar med trøffel, 250 g krogmodnet dansk ribeye eller mørbrad og Gateau Marcel til dessert.

Adresse: Arni Magnussonsgade 4. 12. sal, 1577 København V

Pris: 2018,- pr. person


Køb billet til MASH Penthouse ➤

Bonus: MASH slår også dørene op til et brag af en nytårsmiddag på MASH Skovriderkroen og Mash Rungsted.

Cantina

Menu: Cantina slår dørene op til en Aperitivo Family Style Menu med 12 retter. Drikkevarer bestilles på aftenen og cocktailbaren er åben til 23:00.

Adresse: Borgergade 2, 1300 København K

Pris: 695,- pr. person


Køb billet til Cantina ➤

 

Skovshoved Hotel

Menu: Nytårsaften på Skovshoved Hotel byder på Dronningens nytårstale, champagne, snacks 4 retters menu med udvalgte vine samt kransekage og petit fours. Glæd dig til en aften med store smagsoplevelser i de hyggeligste rammer på det smukke hotel.

Adresse:  Strandvejen 267, 2920 Charlottenlund

Pris: 1695,- pr. person


Køb billet til Skovshoved Hotel ➤

 

108

Menu: På Michelinrestauranten 108 står de klar til at forkæle dig med champagne, 10 serveringer, 5 forskellige vine samt kaffe/te, avec og petit fours. Menuen byder på bl.a. østers, hummer, sæsonens grøntsager, havtaske, kaviar og sensommergrønt.

Adresse: Strandgade 108, 1401 København K

Pris: 2750,- pr. person


Køb billet til 108 ➤

 

Format

Menu: På den nye restaurant Format på Skt. Annæ Hotel er skruet helt op for luksusen nytårsaften. Nyd en uovertruffen nytårsmenu i deres smukke lokaler – du kan bl.a. sætte tænderne i kaviar, østers, hummer, vagtel trøffel og kransekage.

Adresse: Sankt Annæ Plads 20, 1250 København K

Pris: 2200,- pr. person (inklusiv vinmenu og champagne)


Køb billet til Format ➤

Maven

Menu: På Maven byder de velkommen med champagne og lækre snacks. Herefter venter en menu med fem serveringer, der bl.a. byder på torsk, hummerbisque, sortfodssvin og comté. Aftenen afsluttes med kaffe og avec samt bobler og kransekage to go.

Adresse: Nikolaj Plads 10, 1067 København K

Pris: 1495,- pr. person


Køb billet til Maven ➤

A Hereford Beefstouw

Menu: På A Hereford Beefstouw kan du nyde en fire retters menu med bl.a. soya syltet tun, bisque af jomfruhummer, krogmodnet finsk oksefilet samt en dessert tallerken med forskellige lækkerier. Der er også en børnemenu til de mindste.

Adresse: Aabenraa 8, 1124 København K

Pris: 695,- pr. person (295,- pr. barn op til 12 år)


Køb billet til A Hereford Beefstouw ➤

Zeleste

Foto: Zeleste

Menu: Hummer, ceviche af torsk, kronhjort og cheese cake er blot nogle af de lækkerier, som du kan se frem til på Zeleste nytårsaften. Prisen er inklusiv vinmenu, snacks og sødt til kaffen.

Adresse: Store Strandstræde 6, 1255 København K

Pris: 1300,-


Køb billet til Zeleste ➤

Trio

Foto: Flickr/ Susanne Nilsson

Menu: Med sin formidable udsigt over København er Trio en oplagt location til at fejre nytår. Nyd en ankomst med cocktail og sprøde snacks, en eksklusiv menu med 9 serveringer med tilhørende vinmenu, vand, kaffe, sødt samt champagne og kransekage kl. 23.59.

Adresse: Axel Tower, Jernbanegade 11, 1609 København V

Pris: 1995,- pr. person


Køb billet til Trio ➤

Amass

Foto: Amass

Menu: På Amass starter aftenen med champagne. Herefter sætter I jer til bords og får serveret en nytårsmenu med 8 serveringer med tilhørende vine, efterfulgt af kaffe/te, avec og sødt. Efter middagen sendes i ud i nytårsnatten med en goodie bag.

Adresse: Refshalevej 153, 1432 København K

Pris: 2750,- pr. person


Køb billet til Amass ➤

Restaurant Silo

Menu: Fra Restaurant Silo på 17. etage i den berømte Silo-bygning på Nyhavn er der en udsøgt udsigt over København, der uden tvivl byder på lidt af et syn, når byen fyldes med fyrværkeri nytårsaften. Menuen inkluderer champagne, snacks, 4 retter, kildevand, kaffe/te og sødt.

Adresse: Helsinkigade 29, 17 etage, 2150 Nordhavn

Pris: 995,- pr. person


Køb billet til Silo ➤

The Olive

Menu: Nytårsmenuen på The Olive inkluderer 4 serveringer samt vinmenu, kaffe, te og mineralvand. Se frem til laksetatar, torsk, steak og gulerodskage.

Adresse: Nørregade 22, 1165 København K

Pris: 950,- pr. person


Køb billet til The Olive ➤

Cap Horn

Menu: Fejr nytår i den charmerende Nyhavn med en skøn nytårsmenu på Cap Horn. Menuen byder på 5 serveringer med hummer, torsk, kronhjort, ost og dessert. Menuen kan købes med eller uden vinmenu.

Adresse: Nyhavn 21, 1051 København K

Pris: 680,- pr. person (1200,- inkl. vinmenu)


Køb billet til Cap Horn ➤

Furesøbad

Menu: Champagne og snacks, 5-retters menu med vinmenu, fri bar med udvalgte cocktails, kransekage og mere champagne, fyrværkeri over furesøen og DJ – der mangler ikke noget til Furesøbadets nytårsarrangement!

Adresse: Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse

Pris: 1795,- pr. person


Køb billet til Furesøbad ➤

Listen opdateres løbende…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 kommentarer + Skriv ny kommentar

Seneste blogartikler