Påske i Aarhus og omegn: Her kan du spise lækker påskefrokost

thumb image
Foto: Skovmøllen

Hvorfor stresse i køkkenet, når Aarhus og omegn bugner af lækre menuer til påskefrokost? Lad restauranterne tage sig af det tunge arbejde, mens du nyder maden og en lille snaps uden besvær.

Skru op for påskehyggen og lad en af Aarhus’ lækre restauranter stå for festlighederne. Glem alt om sildemarinade, rugbrødsjagten og det efterfølgende opvaskemareridt – her er det nemlig kun god mad og god stemning, der står på menuen.

Nedenfor guider vi dig gennem spisesteder i Aarhus og omegn, der byder på en fuldendt påskefrokost.

5-retters påskemenu hos Restaurant NorR

Med sin beliggenhed med første parket til vandet og de mange lystbåde, danner Restaurant NorR rammerne for et attraktivt sted, hvor du kan nyde en udsøgt påskefrokost.

Fra den 22. marts til 1. april har Restaurant NorR sammensat en eksklusiv påskefrokostmenu, der byder på hele fem forskellige retter. Alt fra røget krondyrskølle, friteret lammerillette, røget bacon, helstegt lammeculotte og andet lækkert. Du skal blot booke bord. Vi kan love, at både mad og udsigt ikke skuffer!

Hvor: Marselisborg Havnevej 46D, Aarhus C
Pris: 289 kr. pr. person

Påskebrunch på budget

Hvis du gerne vil undgå sild og snaps eller allerede er mættet af den traditionelle påskemenu, så er Spiselaugets påskebrunch din store redning.

Spiselauget er kendt for at skabe hyggelige rum, hvor familie og venner kan nyde lækker mad sammen, og deres påskebrunch er ingen undtagelse. Til en overkommelig pris på kun 89 kr. kan du fylde tallerkenen med alt fra deres lækre brunchbuffet. Så bliver det ikke billigere! Tag venner og familie under armen og nyd en omgang påskebrunch alle hverdage i uge 13 og mandag i uge 14.

Psst…børn under 10 år kan spise med for kun 40 kr. pr. snude.

Hvor: Skovgaardsgade 3, Aarhus C
Pris: 89 kr. pr. person

Skarp påskemenu hos Restaurant Malt

Restaurant Malt præsenterer en skarp påskefrokost den 28.-30. marts med deres lækre påskemenu, der er lige til at sætte tænderne i! Alt bliver serveret i en afslappet atmosfære og roligt tempo ved dit bord.

Påskemenuen inkluderer to glas vin, øl eller saft, samt en go’ kop kaf’ at slutte af på. Det kan kun blive hamrende hyggeligt! Når det kommer til påskefrokost, hører snapsen naturligvis til. Måske frister det at skåle i deres hjemmelavede snaps?

Hvor: Ceresbyen 64-68, Aarhus C
Pris: 475 kr. pr. person

Påskefrokost i hjemlige omgivelser

Broderede puder, ægte tæpper og polstrede stole. Guldrammer med patina og naturmotiver, en grammofon og krogede lysekroner. Kom indenfor og bliv henført til din mormors hyggelige dagligstue, mens du forkæler dig selv med en lækker påskefrokost i hjertet af Aarhus.

Fra den 22. marts – 1. april kan du nyde en påskemenu med hele fem serveringer. Glæd dig til ikke mindre end 10 forskellige retter, der inkluderer både kolde og varme påske-lækkerier, samt en gammeldaws æblekage at slutte af på – mums, siger vi bare!

Hvis du foretrækker at nyde din påskefrokost derhjemme, men godt kunne bruge en hjælpende hånd, så bare rolig – Den Lille Kro tilbyder også mad ud af huset.

Hvor: Nørre Allé 55, Aarhus C
Pris: 249 kr. pr. person

Påskefrokost a la delemad hos Sjette Frederiks Kro

Midt i den smukke Riis Skov med storslået udsigt over Aarhus Bugten, kan du nyde Sjette Frederiks Kro velsmagende påskemenu. Med placering blot et stenkast fra Aarhus, parkering lige ved døren, et professionelt og dygtigt team samt et køkken, der fremtryller formidabelt mad, danner Sjette Frederiks Kro de perfekte rammer for en formidabel påskefrokost.

Her kan du nyde små, hyggelige serveringer, der vil blive serveret ved bordene som delemad. Hos Sjette Frederiks Kro får du en påskefrokost, der består af tre serveringer af både kolde, lune og varme anretninger.

Hvor: Salonvejen 1, Risskov
Pris: 395 kr. pr. person

Udsøgt påskemenu hos Restaurant MellemRum

Restaurant MellemRum er en restaurant i Aarhus, placeret midt i hjertet af byen, der gerne vil lave god mad til prisen. Her arbejder de ud fra værdierne håndværk, hygge og energi, der danner rammerne for den perfekte påskefrokost.

Hele påsken kan du nyde en påskemenu, der serveres fra den 28. marts til og med d. 1. april. Her kan du nyde en udsøgt 5-retters påskemenu. Hvis du gerne vil have noget at skylle den læke påskemad ned med, tilbyder Restaurant MellemRum også tilkøb af to forskellige vinmenuer.

Hvor: Fredens Torv 2, 8000 Aarhus
Pris: 450 kr. pr. person eller 675 kr. inkl. 3 glas vin pr. person

Nostalgisk påskefrokost hos Skovmøllen

Blot 10 minutter fra Aarhus centrum midt i Moesgårds dybe stille ro, finder du Restaurant Skovmøllen, der med dens indretning leder tankerne hen på en svunden tid. Hvide duge, polstrede stole, gyldne rammer om malerier og levende lys sender dig fra nutid til fortid.

Her får du 9 forskellige retter og udvalgt vin/øl/sodavand ad libitum, som du kan nyde sammen med dem du holder af, i de hyggeligste omgivelser i deres pejsestue.

Hvor: Skovmøllevej 51, Højbjerg
Pris: 485 kr. pr. person

Social Dining påskemenu hos Langhoff & Juul

Mindre end en times kørsel fra Aarhus finder du Langhoff & Juul i Ebeltoft. Her kan du kombinere en lækker påskefrokost med en gåtur i smukke naturomgivelser, som Ebeltoft byder på.

Langhoff & Juul byder på det store påskebord den 28. marts – 1. april. Her kan du vælge mellem deres Social Dining påskefrokost eller deres Social Dining 3-retters Aften Menu. Til at slukke tørsten tilbyder de også tilkøb af vinbuffet, der passer perfekt til deres udsøgte påskemenu.

Hvor: Ndr. Strandvej 3, Ebeltoft
Pris: Social Dining påskefrokost til 348 kr. pr. person eller Social Dining 3-retters Aften til 398 kr.pr. person

Påskebuffet hos Tinghuset Bistro & Vinbar

En halv times kørsel fra Aarhus H finder du Tinghuset Bistro & Vinbar i Odder. Her finder du en uformel og hyggelig bistro & vinbar, der passer til dig, har hang til god vin og mad.

Hos Tinghuset Bistro & Vinbar kan du lørdag d. 30. marts nyde en dejlig påskebuffet, der byder på alle påskens velkendte retter. Og fik vi sagt, at Tinghuset Bistro & Vinbar giver den første snaps?

Hvor: Rådhusgade 1, Odder
Pris: 249 kr. pr. person

You may also like...