Gå på smagsfulde opdagelser på de nyeste Københavner-restauranter

thumb image

Opdag nogle af Københavns nyeste restauranter lige her.

Nye restauranter skyder frem i disse dage som aldrig før. Hvis du er frisk på at give dine smagsløg noget nyt at smage på, har vi her samlet et overblik over nogle af de nye og bedste restauranter, der har slået sig ned i København i løbet af 2019.

God appetit!

Pescatarian

Foto: Pescatarian

Alt godt fra hav
I midten af januar åbnede The Pescatarian, der er andet skud på stammen fra Johan Burich-Holck, som også står bag den populære Bib Gourmand-restaurant Marv og Ben. Her kan du mæske dig i et mekka af havets friske herligheder, frugt og grønt. Trods sin korte levetid har spisestedet allerede imponeret i sådan en grad, at de netop har vundet Politikens Ibyen-pris 2019 med titlen Årets restaurant.

Hvor: Amaliegade 49, 1256 København K


Book bord på The Pescatarian ➤

Falang

Foto: Falang

Festligt gakgak
Vild med thai-mad, fest, farver og karaoke? Så er Falang stedet for dig. Festkongerne Simon og Simon slog i januar dørene op til det flamingo-pink hus i Istedgade. Indretningen indenfor er ligeså farverig som ydermurerne og i asiateriaet, som de kalder det, kan du i afslappede omgivelser smage på thailandske kendinge som panang og pad thai krydret med lidt gakkethed. Er du klar til en smagsfest og en lille sang er dette stedet, du skal slå vejen forbi.

Hvor: Istedgade 48, 1650 København V


Book bord på Falang ➤

Mastek

Foto: Mastek

God mad med god udsigt
På Mastek kan du nyde nordisk mad med fransk tyngde og havudsigt. I INVO’s tidligere lokaler på Dampfærgevej på Østerbro rykkede Restaurant Mastek ind 1. februar. Med en skøn udsigt til vand lige uden for døren, kan du nyde enkel nordisk mad tilsat fransk tyngde og teknik.

Hvor: Dampfærgevej 8, 2100 København Ø


Book bord på Mastek ➤

Matcha Bar

Foto: Matcha Bar

Smæk på farver og ikke mindst sundhed
Siden marts har der været mulighed for at få sit grønne fix på shoppeturen efter Matcha Bar åbnede endnu en bar i Magasin på Kgs. Nytorv. Her er der i den grad er ikke sparet på farver og sunde råvarer. Få blå, grønne, gule og lyserøde vafler, spis bowls der ligner noget fra en fjern galakse og nyd den grønne japanske superfood matcha-te i lange baner. Det er svært ikke at blive sulten med de smukke, æstetiske og farverige kombinationer. Hvis det smager bare halvt så godt, som det ser ud, så kan man vist ikke være andet end tilfreds.

Hvor: Kgs. Nytorv 13, 1095 København K 


Book bord på Matcha Bar ➤

The Modern

Foto: The Modern

Kalder alle østers-elskere ..
Sankt Annæ Plads blev et spisested rigere, da The Modern åbnede i marts. Her kan du i majestætiske omgivelser – både inde og uden for restaurant, der næsten ligger i Amaliensborgs baghave, nyde mad inspireret af sydeuropæiske køkkener som det franske, italienske og spanske bundet sammen af et nordisk touch. Stedet kalder især på alle jer, der er glade for østers. Her kan du nemlig få østers til bare 10 kr. stykket.

Hvor: Sankt Annæ Plads 19, 1051 København K 


Book bord på The Mordernr ➤

Louises Fiskebar

Foto: Louises Fiskebar

Friske fangster fra havene omkring os
Der er gået fisk i den på First Hotel Kong Frederik i Vester Voldgade. Der kan i den nye restaurant, Louises Fiskebar smages på dagens fangst, skaldyr og klassisk smørrebrød. Alt det gode fra havets skattekammer kan fås helt friskt i den nye restaurant, der er opkaldt efter kongens tredje kone. Et mekka for alle fiskeelskere.

Hvor: Vester Voldgade 25, 1552 København V 


Book bord på Louises Fiskebar ➤

Pizzeria Luca

Foto: Pizzaria Luca

Europas 5. bedste pizza
72 timer kærlighed. Det er, hvad den perfekte pizzadej har brug for. Og det er præcis det den får på italienske Pizzeria Luca, der kørte sin første service i maj. Og de autentiske smage og spiseoplevelser fra Italien, der bliver serveret og givet her har tilsyneladende været helt fantastico. I hvert fald er Luca allerede blevet kåret til den 5. bedste pizza i Europa af 50 Top Pizza blot to måneder efter åbning.

Hvor: Gammel Strand 42, 1202 København 


Book bord på Luca ➤

Buvette

Foto: Buvette

Spis som i Paris i Nordhavnen
Göteborg Plads i Århusgadekvarteret i Nordhavn er omringet af vand og har det velkendte kontorhøjhus Portland Towers ved Sandkaj som nabo. Lige her på denne plads med udsigt til Nordhavn bassin, kan du nu spise dig mæt i parisiske fristelser på Buvette, der slog dørene op i begyndelsen af februar måned. Du kan blandt andet prøve deres signatur-menu – saftig rotisseri kylling med sideordes som løgringe med chilimayo, knuste kartofler og fritterede jordskokker med havsalt.

Hvor: Göteborg Plads 2, 2150 Nordhavn 


Book bord på Buvette ➤

DADA

Foto: Dada

Nyt mellemøstligt mekka på Skt. Petri
Kom indenfor til Skt. Petris version af Tusind og en nats eventyr, på deres nye mellemøstlige madmekka DADA, der hylder det arabiske køkken. På spisestedet, der åbnede i maj, kan du fylde dig med falafler, baba ganoush, flammegrillet kød, farverige salater og vin og cocktails – lige til at dele med familie og venner.

Hvor: Krystalgade 24, 1172 København K


Book bord på DADA ➤

You may also like...